Danas je 300. – to jubilarno zagrebačko hodočašće na Mariji Bistrici. Glavnu sv. misu predvodi zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša.

Vratili smo se na redovni raspored sv. misa. Ujutro su jutarnje mise, a u nedjelju su mise kao inače kroz godinu u 8, 9:30, 11 i u 18:30 (Danas još nema mise u 9:30 zbog hodočašća na Mariju Bistricu)

Započela je nova školska i pastoralna godina i tim povodom blagoslov djece, odnosno Zaziv Duha Svetoga bit će iduće nedjelje, na misama u 9:30 i 11 sati.

U srijedu je 13. u mjesecu i članovi Vojske Bezgrješne imat će Apel u čast Bezgrješne nakon pobožnosti sv. Josipu.

Utorkom u 10 sati održavaju se susreti mladih majki s djecom u samostanu, na koje pozivamo i ostale majke da im se pridruže.

Iduće nedjelje u Čučerju je proštenje Imena Marijina. Glavnu sv. Misu u 11 sati predvodi vlč. Ivan Vučak, župnik u Krašiću.

Zajednica Milosti Puna organizira hodočašće u Međugorje od 21. do 24. rujna. U sklopu hodočašća sv. misu za blagdan sv. Padre Pia u Humcu predvodit će fra Petar Ljubičić, te je planiran posjet crkvi Milosrdnog Isusa u Šurmancima. Detaljnije možete pročitati na plakatu na oglasnoj ploči.

Stigli su novi brojevi Glasa Koncila, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Kana, Veritas i ostali tisak koji vam preporučujemo.