U srijedu će od 17 sati fra Petar Ljubičić imati nagovor, zatim sv. Misu, a nakon mise će imati molitvu za ozdravljenje.

Ako je netko zainteresiran za hodočašće u Međugorje koje organizira Zvonko Palić i zajednica koja svira kod nas na sv. Uri četvrtkom. Ima još mjesta. Tko je zainteresiran može se upisati u sakristiji. Polazak u srijedu u 21 sat ispred franjevačke crkve u Dubravi.

U subotu na svetkovinu Rođenja sv. Ivana Krstitelja. Sv. Mise su u 8 i u 18,30 sati.

Pozivamo vas iduću nedjelju na župnu proslavu, povodom završetka školske godine i ljetnog oratorija za djecu, sa glazbom, druženjem na prostoru parkirališta i tombolom, nakon večernje sv. mise!

Od iduće nedjelje započinje ljetni raspored sv. misa! Sv. mise će do rujna biti u 8, 10 i 18,30 sati.

Veliko hvala Ivici Buriću i Andriji Šafariću koji su jučer učvrstili staklene stijene između crkve i kapelice. Vjetar ih je pomaknuo i skoro izbio…

U nedjelju 2. srpnja nakon večernje sv. mise imat ćemo gosta Marina Restrepa koji će imati svoje svjedočanstvo…

Djeca više neće više imati probe zbora subotom, sve do rujna.

Stigli su novi brojevi Glasa Koncila, Crkve na kamenu, Živo vrelo i Veritas koji vam preporučujemo. Imamo kip Milosrdnog Isusa od 40 cm po 80 €. Zainteresirani se mogu javiti u sakristiju.

Vjenčaju se:
Katarina Cicvarić, kći Bože Cicvarića i Ruže r. Tojčić iz Trnovčice i Patrick Derick Phelan, sin Davida Phelana i Alice r. Power iz Dublina. Vjenčanje 07. srpnja, ovdje.

Ako netko zna za neku zapreku, dužan je o tome obavijestiti župni ured!

Danas nakon mise imamo akciju pomoći sestrama Klarisama iz Mikulića čiji je samostan stradao od potresa, pa grade novi. Tko želi pomoći može se javiti gospođama ispred crkve koje prikupljaju donacije. Ako netko nema sad, a htio bi pomoći može uplatiti putem žiro-računa ili donijeti u župni ured ili sakristiju.