Danas je Nedjelja Krštenja Gospodnjeg i završetak Božićnog vremena. Umjesto čina kajanja imali smo škropljenje svetom vodom u znak sjećanja na naše krštenje.

Prošli tjedan završili smo blagoslov obitelji. Od srca zahvaljujemo svima koji su nas primili i darovali za potrebe župe, odnosno nas svećenika i za vitraje.

Povodom završetka blagoslova u župi i završetka Božićnog vremena danas nakon mise u 11 sati imat ćemo blagoslov našeg samostana.

Članovi Šenštatske obitelji imat će danas u crkvi svoj redoviti molitveni susret s početkom u 16,30

Sutra je 13. u mjesecu i nakon večernje sv. Mise, u 19 sati članovi Vojske Bezgrješne imat će molitveni Apel u čast Bezgrješne.

Svete mise ujutro od ovog tjedna bit će u 6,30 sati

HDM nastavlja redovite susrete utorkom u 21 sat.

Zajednica Kristova Vojska u subotu nakon večernje sv. mise će imati otvoreni susret na koji pozivamo sve mlade iz župe.

U ovom tjednu, od subote 18. do 25. siječnja održava se Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. Iduće nedjelje glavno euharistijsko ekumensko slavlje predvodit će naš Nadbiskup kard. Josip Bozanić s početkom u 19 sati na koje vas pozivamo.

Župnog vjeronauka još nema, ali će osmi razredi imati Teenstar program petkom u starom samostanu prema novom rasporedu u petak A i B razred u 10 sati i C i D razred u 11 sati.

Udruga Job organizira hodočašće u Lurd, po povoljnoj cijeni. Zainteresirani mogu vidjeti detalje na plakatu.

Preporučujemo vam katolički tisak: Izišli su novi brojevi Glasa Koncila, Glasnik SiM, Veritas, Kana, Marija, Radosna Vijest, Glasnik Sv. Josipa, MAK za djecu, Crkva na kamenu… Živjeti evanđelje, razmatranja za svaki dan u godini, knjige: Sjećanja na sv. Faustinu , svjedočanstvo Zlatka Krznarića: Ti si svjedok; DVD od 25. obljetnice župe i ostalo.