Danas, na 2. vazmenu nedjelju u našoj župi slavimo svetkovinu Božjeg Milosrđa. Tim povodom možete zadobiti potpuni oprost, kao i oprost od kazni za grijehe uz uobičajene uvjete: izmoliti Vjerovanje, Oče naš i Zdravo Marijo, na nakane sv. Oca!

Sv. mise su do podne po redovnom rasporedu, a glavnu Sv. Misu u 15 sati predvodit će don Josip Radić, suosnivač zajednice Omnia Deo, župnik i voditelj duhovnih obnova. Večernje sv. Mise u 18,30 danas nema!

Idući tjedan vraćamo se na redoviti raspored sv. misa ujutro u 7 i navečer u 18,30. Ponedjeljkom nema jutarnje mise.

Sv. Potvrdu ovogodišnjim krizmanicima udijelit će mons. Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački. Svečanost sv. Potvrde bit će u subotu u 11 sati. Krizmanici trebaju doći na probu od srijede i oni koji nisu još trebaju doći po haljine.

U subotu dječji zbor zbog Sv. Potvrde imat će probu u 9 sati i jutarnje Mise neće biti!

Prva sv. Pričest bit će iduće subote, 7. svibnja u 11 sati. Prvopričesnici trebaju doći po haljine u petak i platiti za fotografije, snimku i ostalo (molitvenici, uspomene, krunice)

Iduće nedjelje kapucini organiziraju pješačko hodočašće na Mariju Bistricu. Polazak u 3 sata iz crkve sv. Mihaela, sv. Misa u 11 sati.

U subotu je zadnja subota u mjesecu. Imat ćemo noćno bdjenje, cijelu noć. Klanjanje će animirati HDM i Kristova vojska. Presveto će biti izloženo kroz cijelu noć do jutarnje sv. Mise. Upisi za bdijenje u sakristiji kroz cijeli tjedan.

Ispred crkve i na izlazu iz crkve možete si nabaviti slike i kipove Milosrdnog Isusa, krunice, svijeće i ostalo. Od tiska možete si nabaviti novi broj Glasa Koncila, Vrijeme Srca i drugo.

Vjenčaju se:
Ana Marija Spitek, kći Velimira Spiteka i Gorane r. Matić iz Dubrave i Zvonimir Udovičić, sin Eduarda Udovičića i Ruže r. Knezović iz Granešine. Vjenčanje 7. svibnja ovdje.

Marija Maloča kći Andrije Maloče i Pavice r. Maloča iz Franje Miličevića i Petar Trslić, sin Darka Trslića i Jasne r. Čulina iz Oporovca. Vjenčanje 13. svibnja 2022. ovdje.

Ako netko zna za neku zapreku dužan je obavijestiti župni ured!

(Sada ćete još, vidjeti premijerno jedan spot i pjesmu u čast Božjem Milosrđu koji je snimljen u našoj crkvi.) u 11 sati!