Danas je Nedjelja Dobrog Pastira i dan molitve za nova duhovna zvanja.

Sutra je blagdan sv. Josipa Radnika. Sv. Mise bit će u 8 i u 18,30 sati.

Jučer je bila sv. Potvrda u župi koju je u ime Zagrebačkog Nadbiskupa udijelio 89 -oro krizmanika dekan kustošijskog dekanata vlč. Ljubomir Vuković.

Pripreme za Prvu Sv. Pričest bit će u srijedu, četvrtak i petak. Djeca trebaju doći na sv. Misu i poslije će biti proba. Ispovijed prvopričesnika i roditelja bit će u četvrtak u 19,30 sati, nakon probe.

Počinju svibanjske pobožnosti. Prije sv. Mise je molitva krunice zatim ćemo moliti i Litanije u čast Majci Božjoj.

U petak je Prvi petak u mjesecu. Obići ćemo starije i nemoćne, a prije i za vrijeme sv. misa bit će prilike za ispovijed za one koji obavljaju Prve Petke u mjesecu.

U subotu je Prva subota u mjesecu. Muškarci koji žele mogu se uključiti u molitvu krunice na trgu Bana Jelačića!

U subotu u 11 sati je slavlje Prve Sv. Pričesti u župi. Djeca koja pjevaju u zboru trebaju doći u 10 sati na probu!

Stigli su novi brojevi Glasa Koncila i ostali tisak koji vam preporučujemo.

Vjenčaju se:
Ante Ćurić, sin Marinka Ćurića i Mirjane r. Čale i Martina Čičak, kći Samira Čička i Marije r. Andrešić. Vjenčanje 6. svibnja u Svetoj Nedjelji.

Josipa Stipčić, kći Srećka Stipčića i Ljerke r. Kokanović iz Lazova i Zoran Parmać, sin Drage Parmaća i Biserke r. Kosić iz Granešine. Vjenčanje 13. svibnja, ovdje.

Ako netko zna za neku zapreku dužan je obavijesiti župni ured!

Iduće nedjelje održat će se susret za djecu do 6. razreda koji organizira duhovna obitelj zajednice Omnia Deo, poslije podne u crkvi i kasnije u školi od 13 do 16,30 (detaljnije možete vidjeti na plakatu)