Danas je III vazmena nedjelje i prva nedjelja u mjesecu. Prikupljamo za sjemeništa.

Danas u 17,30 počinje mala duhovna obnova s molitvom krunice, u 18,00 će biti nagovor fra Petra Ljubičića i zatim sv. Misa koju će predvoditi, te nakon sv. mise bit će svjedočanstva i molitva za ozdravljenje.

Jučer smo imali sv. Potvrdu koju je udijelio mons. Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački 50 orici krizmanika.

Prva sv. Pričest bit će u subotu u 11 sati. Djeca trebaju doći na probu od srijede u crkvu. U petak u 17,30 imat će ispovijed. Zbog toga bratstvo Sv. Josipa može imati pobožnost u utorak…

U petak je Prvi petak u mjesecu. Tim povodom obići ćemo starije i nemoćne u župi.

Od tiska možete si nabaviti novi broj Glasa Koncila, Vrijeme Srca i drugo.

Vjenčaju se:
Ivan Prgin, sin Grozdana Prgina i Marice r. Letin iz 2. Novoselskog odvojka i Tena Mihaljević, kći Bože Mihaljevića i Snježane r. Lubina iz Dubrave. Vjenčanje 14. svibnja ovdje.

Domagoj Crnković, sin Luke Crnkovića i Milke r. Miletić iz Tomaševe i Marina Dovođa kći Klare Dovođa iz Brodskog Drenovca. Vjenčanje 14. svibnja ovdje.

Iva Lipovac, kći Davora Lipovca i Božice r. Božek iz III Novoselskog odvojka i Krešimir Stojković, sin Josipa Stojkovića i Đurđe r. Lukožić iz Duga Rese. Vjenčanje 8. svibnja ovdje.

Antonela Čečura, kći Mladena Davora Čečure i Ane Tatjane r. Jandrić iz Dubrave 215 i Jan Marinac, sin Draška Marinca i Snježane r. Bendak iz Alagoviće ulice u Zagrebu. Vjenčanje 11.06. 2022. u župi Sv. Blaža.

Ako netko zna za neku zapreku dužan je obavijestiti župni ured!