U utorak je Gospa od Kamenitih vrata – zaštitnica Grada Zagreba i proštenje u Čučerju…

U ponedjeljak, nakon Nedjelje Duhova je naše župno Proštenje. Tim povodom imat ćemo Trodnevnicu koju će predvoditi o. Zlatko Pletikosić iz Remeta, u petak, subotu i nedjelju. Glavnu sv. Misu na Proštenje u 18,30 predvodit će vlč. Tomislav Markić, Nacionalni ravnatelj Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu.

U utorak dolazi duhovnik zajednice Šenštatske obitellji (HŠO), p. Christoph Horn koji će biti na molitvi krunice prije sv. Mise i nakon večernje Mise će imati nagovor. Pozvani su svi članovi i primatelji Majke Triput Divne.

U petak je Prvi petak u mjesecu. Obići ćemo starije i nemoćne koji obavljaju Prve petke. Sv. mise ujutro i navečer i mogućnost za ispovijed.
Od ove nedjelje možete se prijavljivati, tko bi htio da njihova djeca sudjeluju u oratoriju. Prijave su ograničene. Do 100 djece može sudjelovati.

Pozivamo vas na duhovsko bdijenje sa subote na nedjelju uoči Duhova. Nakon večernje Mise bit će animirano klanjanje, koje predvode mladi iz župe. Presveto će biti izloženo kroz cijelu noć sve do jutarnje Mise. Upisi za bdijenje su u sakristiji kroz cijeli tjedan.

Tko želi sudjelovati u TEK-u može se prijaviti – ispuniti pristupnicu i upisati podatke kada želi sudjelovati u klanjanju kroz 1 sat tjedno.
Zahvaljujemo jednom župljaninu koji je ovih dana miniwash-em opravo kocke i kamen ispred i oko crkve!

Od tiska možete si nabaviti novi broj Glasa Koncila, Glasnika Srca Isusova i Marijina i ostali tisak.

Vjenčaju se:
Božena Mutić, kći +Vinka Mutića i Ane r. Ercegovac iz Poljanica i Bernard Mučalo, sin +Franje Mučala i Milke r. Kosorčić iz Vrlike. Vjenčanje 4. lipnja u Vrlici.

Petra Matić, kći Petra Matića i Snježane r. Rajković iz Trnovčice i Slaven Baković, sin Ivana Bakovića i Slavice r. Soldat iz Zagreba. Vjenčanje 11. lipnja ovdje.

Lora Medved, kći Davorina Medveda i Ivanke r. Marković iz Trnovčice i Luka Andrija Kalinć, sin Jure Kalinića i Ane Kristine r. Gavranović iz Donje Zeline. Vjenčanje 18. lipnja ovdje.

Ako netko zna za neku zapreku dužan je obavijestiti župni ured!