Neposredna priprava za sv. Potvrdu

Kandidati koji su se pripremali za primanje sakramenta Sv. Potvrde trebaju doći u srijedu, četvrtak ili petak do podne od 10 do 12 sati, ili nakon sv. mise u 19,00 sati u župni ured gdje će biti pojedinačni ispit i razgovor s kandidatom. 9.,10. ili 11. rujna! Tada mogu izabrati i uzeti haljinu koju će obući za vrijeme slavlja sv. Potvrde.

Drugi tjedan, od 16. do 18. rujna će u crkvi biti probe za sv. Potvrdu u 20 sati. Kako će izgledati sam obred i pristupanje sv. Potvrdi. (raspored gdje tko sjedi, kako će pristupati sv. Potvrdi, pozdrav Krizmatelju, zahvale i ostalo).

Ispovijed će biti u četvrtak 17. rujna u 20 sati. Na ispovijed obavezno trebaju doći kandidati za sv. Potvrdu i po mogućnosti kumovi. Mogu doći i roditelji…

Nakon ispovijedi će dobiti Pristupnicu za Sv. Potvrdu koju trebaju ponijeti sa sobom u subotu.

Sv. Potvrda će biti za vrijeme sv. Mise u subotu u 11 sati. Treba doći malo ranije da se zauzmu mjesta u crkvi!

U crkvi će biti samo krizmanici, kumovi i eventualno roditelji. Ostali neka ne dolaze. Odnosno mogu biti samo vani, ispred crkve (bit će uključen razglas)

PODIZANJE SNIMKE SV. POTVRDE I FOTOGRAFIJA SA DVD-OM I CD-OM

Krizmanici trebaju vratiti haljine i podići snimke od nedjelje 27. rujna, pa nadalje kroz tjedan u crkvi ili u župnom uredu od 8 sati do 9,30 i poslije podne od 16,30 do 17,30 ili nakon večernje sv. mise iza 19 sati.