Danas je svetkovina Božjeg Milosrđa koju u našoj župi slavimo. Tim povodom možete primiti potpuni oprost, uz uobičajene uvjete: ispovijed, ako je potrebna, pričest i molitva na nakane sv. Oca.

Od sutra se vraća redovito vrijeme sv. misa kroz tjedan. U ponedjeljak samo navečer, a ostale dane u 7 i u 18,30 i subotom u 8 ujutro.

Prošli tjedan kroz Devetnicu pripremali smo se za današnju svetkovinu Božjeg Milosrđa. Danas glavnu Sv. Misu u 15 sati predvodi mons. Ivica Petanjak, krčki biskup. Večernja misa u 18,30 bit će po redovitom rasporedu.

Od jučer, kao što ste mogli čuti, nakon odreknuća od službe kard. Josipa Bozanića, upravljanje Zagrebačke nadbiskupije preuzima imenovani koadjutor, a sada nadbiskup Dražen Kutleša.

Iduće nedjelje u našoj župi gostovat će članovi udruge Moji dani iz Đurmanca

Započinjemo susrete mladih majki u župi. Majke s malom djecom koje bi se željele uključiti mogu se prijaviti ili doći na prvi susret ovdje u samostanu, u utorak od 10 do 12 sati.

Molimo nove da se jave novi članovi koji bi bili spremni bdjeti pred Presvetim…

Stigli su novi brojevi Glasa Koncila i ostali tisak koji vam preporučujemo. Možete si nabaviti Dnevnik sv. Faustine, knjižice, svijeće, krunice, križeve i ostale nabožne predmete.

Roditelji krizmanika imat će u utorak roditeljski sastanak nakon večernje sv. mise u 19 sati. Podjela haljina bila bi u petak! Idući tjedan, prije krizme bit će proba 26 i 27. 04. ispovijed krizmanika u 20 sati.